14 Ekim 2010 Perşembe

Postmodernizm Haberleri

Gençler çamur keyfi yaptı

İZMİR Gençlik Gönüllüleri'nin hazırladığı ‘Gençlik Değişimi Projesi' kapsamında Türkiye'ye gelen üniversiteli gençler, Milas'ın Güllük Beldesi'nin de konuğu oldu.

İzmir Gençlik Gönüllüleri tarafından hazırlanan ‘Postmodernizm ve Simülasyon Kuramı’ projesi kapsamında fikir alışverişinde bulunmak üzere Slovenya, Litvanya ve Portekiz'den gelen öğrencilere Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri de eşlik etti. Milas Belediye Başkanı Hürol Önder'i makamında ziyaret eden 20 öğrenci, ikramda sadece elma çayı tercih etti. Grubun ilçedeki etkinliklerinde yardımcı olan Milas Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Veysel Öz gençlerden çoğunun daha önce hiç elma çayı içmediğini, tadına ilk kez Milas'ta baktığını ve her ziyaretlerinde elma çayını tercih ettiğini söyledi.

Milas'ın Güllük Beldesi'ne de giden ve Belediye Başkanı Yavuz Demir tarafından karşılanan öğrenciler daha sonra gezi teknesiyle Sıcaksu Koyu'na gitti, çamur banyosu yaptı. Güllük'e hayran kaldıklarına belirten öğrenciler, yaz aylarında tatil için yeniden gelmek istediklerini söyledi. 
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8998048 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder